Label + distributie

Andre Kooiman Muziekprodukties biedt zijn artiesten exclusief de mogelijkheid hun track te distribueren via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals zoals: iTunes, Spotify, Zazell, Deezer, TikTok, e.v.a.
Ook melden we je track aan bij alle grote horeca muziekcomputers zoals Xenox, Eazis, e.v.a.

 

Jij profiteert als artiest optimaal mee van ons grote netwerk en hebt meteen de voordelen van digitale distributie van jouw track op een label. Zo ben je als artiest gegarandeerd van een plek op alle grote download- en streaming portals en ben je overal te beluisteren en te downloaden!

 

De kracht van een goede Spotify/Cd hoes

André Kooiman Muziekprodukties heeft tevens alle mogelijkheden in huis om een zeer professioneel design voor jouw spotify hoes of cd hoes te maken! De uitstraling van je product is allesbepalend voor de eerste indruk! Als de hoes niet goed is laten ze je single links liggen in de portals en luisteren mensen niet eens naar je product! Een goed ontwerp is dus enorm belangrijk om op te vallen en om uit te dagen naar je product te luisteren.

Door zijn enorme ervaring in de muziekindustrie, marketing achtergrond en een HBO opleiding Multimedia Design op zak weet André Kooiman echt alle ‘ins en outs’ hoe jouw product het beste kan worden vormgegeven

plugging / promotie

Pluggen, vast wel eens van gehoord als artiest.
AKMP plugt middels PLUGplugging jouw nieuwe track digitaal bij een groot netwerk van Nederlandstalige radio stations en dj’s die meteen de doelgroep bereiken voor jouw nummer.
Op een snelle manier krijg je zo heel veel airplay en heb je een groot bereik in heel Nederland en België !

Wat onderscheid ons?
Wij zijn gespecialiseerd in de plugging van Nederlandstalige muziek en daarop is ons netwerk dan ook helemaal afgestemd!
Wij sturen je track dus niet naar 1000’en zenders die jouw track op voorhand al niet draaien i.v.m. het format van hun zender. Wij sturen je track wel heel gericht naar een groot netwerk van meer dan 450+ radiostations, dj’s en lokale omroepen die het Nederlandstalige lied wel draaien!
Ook melden we je track aan bij alle grote horeca muziekcomputers zoals Xenox, Eazis, e.v.a.

Tevens is jouw track via een speciale service te downloaden door alle aangesloten lokale omroepen in Nederland. (voorheen de OLON service; Organisatie Lokale Omroepen Nederland).
Ook doe je mee voor een plek in de Plug Top 100 afhankelijk van de populariteit van je track onder de radiostations.

Met PLUGplugging bereik je heel doelgericht jouw doelgroep waardoor je promotie zeer effectief is!