Op zoek naar een betaalbare professionele producer voor jouw project, een componist/tekstschrijver voor jouw eigen nummer, een nieuw arrangement of een complete produktie?

 

Neem contact op met André Kooiman en informeer naar de mogelijkheden:

 

Telefonisch - (+31) 06 2738 6598

Mail - info@andrekooiman. nl

 

Check voor het allerlaatste nieuws en releases onze Socials en Youtube kanaal!

FAQ

 

Zoek je een goede producer, tekstschrijver of maker van Nederlandstalige muziek?

Andre Kooiman is een echte specialist in deze muziek stijl !

 

Wil je een nieuw Nederlandstalig nummer laten schrijven en componeren in een specifieke stijl? Of wil je een liedje laten schrijven op bestaande melodie?

Ook hierin is Andre Kooiman een echte specialist! Veel van zijn composities zijn niet voor niets echte hits geworden in het Nederlandstalige genre.

 

Zoek je een speciaal intro als artiest? Of voor een dj?

Andre Kooiman Muziekprodukties heeft al voor veel artiesten een speciaal op maat gemaakt intro gemaakt. Of het nu gaat om een strak film achtig intro, een intro met humor, een strak korte aankondiging van een artiest of een act. Het kan allemaal gemaakt worden naar jouw eigen wensen!

 

Ben je artiest en wil jij je een eigen Nederlandstalige plaat maken?

Alles kan in een keer geregeld worden door een specialist met tientallen jaren ervaring met Nederlandstalige muziek. Een top productie met live ingespeelde instrumenten zoals gitaar en accordeon of misschien wel trompet of saxofoon.

Andre Kooiman is een top producer in deze muziek stijl en werkt met de beste conservatorium muzikanten aan jouw eigen singel! Op zijn eigen Nederlandstalige muziek label AKMP brengt Andre Kooiman eigen producties uit in alle voorkomende stijlen zoals; feestmuziek, levenslied, après-ski, Nederlandstalige schlager, uptempo, latin, bubbling, dance en zelfs instrumentaal.

 

Zoek jij je eigen exclusieve muziekbanden in jouw toonsoort of in een nieuwe stijl?

Alles kan gemaakt worden en helemaal naar jouw wensen! Of het nu gaat om een perfecte remake, een totaal andere versie, of je eigen samengestelde medley van nummers. Onderscheid jezelf van de rest met je eigen top muziekbanden die het verschil maken!