Extra’s

Artiesten Intro


Voor een artiest is een goede opkomst heel belangrijk tijdens een optreden. Een eigen artiesten intro is de manier om een spetterende opkomst te garanderen, zodat het publiek meteen geprikkeld wordt. Een professionele voice-over die de artiest aankondigt, voorzien van vette effecten en een achtergrond dat staat als een huis!
Een must voor elke artiest die een top-binnenkomst wil maken!
Ben jij dj en op zoek naar de ideale binnenkomer om de avond meteen op gang te brengen? Dan is een persoonlijk intro ook zeker iets voor jou!

Het exclusief schrijven van eigen liedje of nieuwe tekst

Als artiest wil je opvallen en jezelf onderscheiden van de rest. Hoe? Met een eigen liedje in de stijl die precies bij jou past ! André Kooiman Muziekprodukties schreef al voor vele artiesten een exclusief liedje in de meest uiteenlopende genres.
Of het nu gaat om een cover van een bestaand liedje waarop een nieuwe Nederlandse tekst gemaakt moet worden, of een totaal nieuw liedje. Misschien heb je zelf niet meteen een goed idee maar kunnen wij je helpen een stap in de goede richting te maken.

Jingles

André Kooiman Muziekprodukties maakt ook professionele jingles voor radio stations en dj’s, drive in shows, internet radiostations, etc.
Zoek je net die speciale naamjingle om jezelf te onderscheiden? Een pakket van ingezongen tunes, “Sweepers”, Jingles, “Fillers”, Commercials, of liever 1 losse jingle?
Alles is mogelijk en heel betaalbaar!

Promotiespot

Een professionele promospot is ideaal voor de marketing van jouw evenement of nieuwe single! Je kan deze bijv. aanbieden aan radiozenders in jouw regio. Maar ook op je website gebruiken als bezoekers je site bezoeken en wat dacht je van jouw promo spot op YouTube?
Een onmisbaar stukje promotie!

CD persing

Ondanks de fysieke verkopen van cd’s minder zijn geworden de afgelopen jaren, is een eigen cd een echt visitekaartje voor een artiest. Dit is een onmisbaar stukje promotie om gedraaid te worden op radio stations. Ook na een geweldig optreden vragen mensen vaak of je een cd hebt zodat ze thuis nogmaals kunnen genieten van jouw muziek.
André Kooiman Muziekprodukties kan een complete cd produktie voor je verzorgen al vanaf een oplage van 50 stuks.

Klik hier om alles te weten over opname en mixing bij AKMP

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!