Het laatste nieuws!

- Feestduo Bekend van TV maken nieuwe feestversie van Dalida!

Het feestduo Bekend van TV bracht begin vorig jaar hun eerste single “Koffie koffie lekker bakkie koffie” uit. Het tweetal bestaande uit de muziekvrienden Ton en Edward kreeg veel regionale radio aandacht met hun allereerste feestplaat. Samen met de bekende allround producer André Kooiman doken ze opnieuw de studio in en maakten ze een mooie uptempo versie van een nummer van de Franse wereldster Dalida. Het nummer; “Hou van het leven” is een bewerking van “Besame mucho” en is voor de gelegenheid voorzien van met een nieuwe moderne beat en een lekkere accordeon saus. De Nederlandse tekst is geschreven door André Kooiman en draagt de boodschap die het tweetal wil uitdragen; Genieten! Het nummer wordt ondersteund door een fantastisch gemaakte videoclip die werd opgenomen op de kermis in Helmond. Deze flitsend ogende 4K cinematic-look clip is gemaakt door het nieuwe filmbedrijf Clip Factory. De clip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en natuurlijk ook op de bekende tv kanalen. De single “Hou van het leven” is vanaf April 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke opvolger van hun debuutsingle laat het Feestduo Bekend van TV zien dat ze geen eendagsvlieg zijn en aan de weg timmeren met hun bekendheid in heel Nederland!

Produktie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Ned. tekst en Arrangement; Andre Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design
Plug RTV: PLUGplugging

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!