Het laatste nieuws!

- Verzamelalbum Carnaval 2022 op nummer 3 in iTunes Album Top 100

AKMP brengt begin Februari de verzamelalbum CARNAVAL 2022 uit! Deze verzamelaar behaalt medio Februari een 3e plaats in de Album top 100 in  iTunes achter albums van o.a. Adele en de Weekend.
Bomvol nieuwe carnavalshits uit de studio van Andre Kooiman met o.a;  Andre Pronk – Druppel aan mijn knuppel, Sjeik in den Olie – Sambal bij, Pet Raket en John Kanon – Popcorn (lekker ouwe), Feestgevaar – Pepas (Apresski remix), Benno van Vugt – Meisjes met rooie haren, Johnny Verweij – Vogeltjesdans, Denys – Mooie meisjes, de Meezingers – Cafe zonder bier, Die 2 – Wodka, Cv de Jassen – Vol Haore, Dubbel 2 – Hedde gij een fluitje, Benno van Vugt – Een trekker mag nie piepen,  Nev – ik wil een Nev burger, Kevin van der Linden – Desinfecteren, Robin van Herwijnen – Blijf bij me vannacht, de Dabbers – Wie gaat er mee, Feestduo bekend van tv – Koffie koffie lekker bakkie koffie, Paul de laat – Wijnen, Andre Pronk – Ik zie een aap, Benno van Vugt – Hatseflatse, Denys – Guus kom naar huus, Leroy Krielen – Feesten doe ik alleen met jou (Hardstyle remix), Andre Pronk – Laat je likkuh (Hardstyle remix), The Master – Hier is dat feestje en een gave Carnavals jingle: Alaaf

Productie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Hoesontwerp: Dr.E-Design

Beluister hieronder en voeg dit meteen toe aan jouw eigen Spotify PlayList !

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!