Het laatste nieuws!

- Nieuwe Hardstyle Remix van “Laat je likkuh” van Andre Pronk

Andre Pronk is al jarenlang een fenomeen in het feest circuit! Hij werd bekend door zijn tv optredens in X factor en Pop Stars en toert sindsdien onafgebroken door het land waar hij optreed op de meest uiteenlopende feestjes. Afgelopen jaar ging zijn populariteit hard omhoog toen hij een internet hit scoorde met het nummer; “Laat je likkuh”.
Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer werd besloten deze plaat eens flink onder handen te nemen met als resultaat een hele vette Hardstyle versie die echt je speakers uit knalt !! Deze Hardstyle Remix van “Laat je likkuh” is vanaf begin september 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.

Produktie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Arrangement; Andre Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!