Het laatste nieuws!

- Debuut single van Kevin van der Linden heet: Desinfecteren!

Kevin van der Linden (1996) uit Woerden is al van jongs af aan een grote fan van Nederlandstalige (feest) muziek. Toen zijn werkzaamheden in de evenementbranche begin 2020 compleet stil kwamen te liggen, had hij opeens tijd over en besloot om wat leuke eigen teksten op papier te zetten. Afstand houden, handen wassen, desinfecteren, waren dagelijks in het nieuws en zo kwam het idee om hier een feestnummer over te maken. Met zijn tekst onder zijn arm zocht hij contact met de bekende Nederlandstalige producer en tekstschrijver André Kooiman uit Brabant. Die componeerde en produceerde voor Kevin een gloednieuwe uptempo feestknaller met de titel; “Desinfecteren”. Een hippe plaat met een snelle beat, spetterende live blazers en accordeon, en verschillende muziekinvloeden in 1 nummer!

De single “Desinfecteren” is vanaf 1 Juli 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij alle radiozenders in Nederland en België.

Met de cafés weer open en de evenementen weer in de lucht is er weer volop animo voor lekker feestmuziek en een hossende mensen massa. Zolang wij allemaal blijven smeren komen wij zingend de corona door. Maar natuurlijk niet zonder te “Desinfecteren”, aldus de toepasselijke titel van deze feestknaller van jewelste!

 

Produktie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Tekst en muziek; Kevin van der Linde / Andre Kooiman
Hoesontwerp: Dr.E-Design
Plug RTV: PLUGplugging

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!