Het laatste nieuws!

- AKMP maakt nieuwe versie ter ere van 25 jaar Baronie TV !

Speciaal voor het 25 jaar bestaan van de lokale TV zender Baronie TV heeft AKMP een remix gemaakt van het Baronie TV lied. Het nummer is voorzien van een gloednieuw arrangement met een lekkere beat die een grote groep feestneuzen aanspreekt. De productie en het arrangement zijn gemaakt door Andre Kooiman in de studio van AKMP in Raamsdonksveer. Het nummer komt voor deze gelegenheid ook officieel uit via het label van AKMP en zal vanaf carnaval 2021 op alle download en streaming portals te vinden zijn!

Produktie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Arrangement; Andre Kooiman
Tekst en muziek: Pim van Ginneken
CD hoes: Dr.E-Design

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!