Het laatste nieuws!

- Johnny Verweij maakt geweldige accordeon / feestversie van ‘Klompendans’!

De goedlachse feest-accordeonist Johnny Verweij (1990) uit het Brabantse Waalwijk is inmiddels al een aardig bekende accordeon-feestact geworden in Nederland.
Met zijn prachtige gipsy accordeonversie van het nummer ‘De Clown’ scoorde hij vorig jaar hoge ogen wat resulteerde in enorm veel Youtube vieuws. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, de man achter zijn succesvolle singles, dook hij opnieuw de studio in voor zijn allernieuwste single.
Het resultaat mag er wederom zijn: Een heerlijke accordeon-feestversie van de ‘Klompendans’ met een goeie vette feestbeat en veel ambiance! Eerder scoorde Johnny Verweij al goed met zijn versies van de nummers ‘Marina’ en de ‘Zigeunertango’ die al veel airplay kregen op radio en tv zenders in Nederland en Belgie.
Voor deze nieuwe single is een schitterende animatie videoclip gemaakt door VideoWorkz waarmee Johnny naar verwachting weer hoge ogen zal gooien.
De clip is o.a. te zien op Youtube en op diverse landelijke en regionale tv zenders.
Deze fantastische nieuwe feestversie van de “Klompendans” door Johnny Verweij is vanaf medio Januari 2021 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België!

Produktie: Andre Kooiman @AKMP studio– Andre Kooiman Muziekprodukties
Arrangement; Andre Kooiman
Label: AKMP
Animatie Videoclip: VideoWorkz
Promotie NL en BE: PLUGplugging

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!