Het laatste nieuws!

- Nieuwe single voor Belgische schlager koningin: Louisia!

Alweer een jaar geleden scoorde de Belgische zangeres Louisia een grote hit met haar nummer; “Akropolis tot snel”.Dit nummer leverde haar veel airplay op bij o.a. VBRO radio in België, een goedbekeken Youtube videoclip, en een heel goede ontvangst bij haar fans. De Belgische schlager zangeres is nu voor haar nieuwste single weer samen met de Nederlandse producer & tekstschrijver André Kooiman (die eerder al schreef voor de Belgische sterren; Bobby Prins, Lindsay, Danny Fabri en Yves Segers) de studio ingegaan met wederom een prachtig resultaat. Het gloednieuwe nummer; “Dat komt door jou” is speciaal geschreven voor Louisia door André Kooiman en is een heerlijk uptempo feest schlager nummer. Als 2e track heeft ze een heuse hitmix laten maken van haar grootste schlagerhits die op een prachtige manier aan elkaar zijn gemixt door haar vaste producer.
De nieuwe single is zowel fysiek als cd te koop via de website van zangeres Louisia en natuurlijk ook verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals vanaf April 2020, en zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Tevens zal op korte termijn een prachtige videoclip gemaakt worden die op verschillende TV zenders en Youtube te zien is.
Met “Dat komt door jou” heeft Louisia een hele goede opvolger gemaakt van haar hit single waarmee ze menig zaal op zijn kop gaat zetten!

 

Productie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Tekst en muziek; Andre J. Kooiman
Hoesontwerp: DR.E-Design
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!