Het laatste nieuws!

- Robin van Herwijnen en Sill Lamers maken feestplaat!

Zangers Robin van Herwijnen uit Waspik en Sill Lamers uit Breda zijn naast collega’s ook hele goede vrienden samen. Beiden hebben een goed lopende zangcarrière, maar nu hebben ze hun krachten gebundeld. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman werkten ze aan een nieuw idee om een commerciële feestplaat te maken die het hele jaar door gedraaid kan worden. Het nummer met de titel: “Ja vandaag” is meteen catchy vanaf de eerste noot, met een lekkere vette accordeon sound waarvan het gelegenheidsduo smult. Een heuse cafétour in verschillende plaatsen in Brabant en Limburg staat al gepland voor de release van deze feestknaller.

De single “Ja vandaag” is vanaf eind December 2019 verkrijgbaar via het label AKMP in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze nieuwe en lekker in het gehoor liggende feestplaat hebben Robin van Herwijnen en Sill Lamers een geweldige plaat afgeleverd waarmee ze samen ongetwijfeld veel succes gaan hebben.

Productie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Tekst en Muziek; Andre J. Kooiman
Hoesontwerp: Dr.E-Design
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!