Het laatste nieuws!

- Nieuwe single Edrie heet: Vleugels der liefde

Edrie (Antonissen 1975) is een druk baasje in de muziekwereld. Naast zijn samenwerking met de Rauwdouwers met wie hij dit jaar al 2 singles lanceerde is hij ook als solo artiest heel vaak onderweg. Na zijn feestkneiter “Frietboer” en de verrassende Hardstyle versie van “Vuilwaark (Materioalplaat)” komt hij nu opnieuw met een heerlijke nieuwe feestsingle.

Het nummer “Vleugels der liefde” is een eigentijdse versie van de wereldhit van de Classics. Het nummer heeft een hoog feestgehalte en is een echte dansvloer-vuller op menig feestje. Met deze frisse nieuwe single laat Edrie opnieuw een ander geluid van zichzelf laat horen.

De single “Vleugels der liefde” is vanaf Augustus 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens zal er een videoclip van het nummer te zien zijn op Youtube en de bekende tv zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze lekker in het gehoor liggende plaat voegt Edrie weer een prachtige single toe aan zijn rijke gevarieerde repertoire wat goed in de smaak valt bij zijn aanhang.

 

Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Hoesontwerp: DR.E-Design
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!