Het laatste nieuws!

- Mister Nightlife’s nieuwe single; “Het gaat maar door”!

Mister Nightlife is een begrip in de Nederlandstalige muziekwereld beneden de rivieren. Een keur aan eigen liedjes die iedereen kent is daarvan het bewijs en aan stoppen denkt de Etten Leurse zanger nog lang niet. Sterker nog; zijn nieuwe single is zelfs verrassender dan ooit, in een stijl die we niet eerder van hem hebben gehoord! Met 1 zin als idee ging hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman aan de slag. Die voelde hem feilloos aan en transformeerde het idee tot een heerlijke dansbare nieuwe single met de titel; “Het gaat maar door”. Spetterende live blazers en een authentiek gitaargeluid met solide drums vormen de basis van deze fantastisch klinkende dansplaat. “Tijdens een spontane try-out was het meteen een groot feest en de mensen kregen er geen genoeg van!” lacht Mister Nightlife tevreden.  Op 8 September 2019 wordt de nieuwe single “Het gaat maar door” gepresenteerd in een groots opgezette cd presentatie met veel bekende gasten zoals Jeffrey Heesen, Nelis Leeman en vele anderen. Dit gebeurt allemaal in zaal Markzicht in Etten Leur en belooft een groot spektakel te worden. Vanaf dan zal ook de single verkrijgbaar zijn als cd en ook via alle grote download en streaming portals. Tevens is de videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze geweldige nieuwe single laat Mister Nightlife horen dat hij er nog steeds helemaal bij hoort met een plaat die staat als een huis en het zeker goed gaat doen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

Productie en Label: AKMP – Andre Kooiman Muziekprodukties
Tekst en muziek: Andre J. Kooiman / Jan Hermans.
Hoesontwerp: DR.E-Design
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!