Het laatste nieuws!

- Denise van Boxtel maakt vrolijke zomerse meezinger!

De pas 11 jarige Denise van Boxtel uit Gorinchem is een groot zangtalent. Dat viel ook haar familie op en samen met de vrolijke zangeres maakten ze een plan met producer en tekstschrijver Andre Kooiman voor een nieuwe eigen single te maken. AKMP schreef voor Denise een heerlijke nieuwe zomerplaat, met een volwassen sound en heerlijke solo gitaren. Het nummer met de titel; “De allermooiste tijd” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar via het label van AKMP. Ook zal er een videoclip van de jonge talentvolle zangeres te zien zijn via YouTube en verschillende tv zenders. Met deze heerlijk geproduceerde zomerplaat laat Denise van Boxtel horen wat ze in haar mars heeft. Een zangeres waar we waarschijnlijk nog heel veel van gaan horen in de toekomst!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: Andre J. Kooiman
Hoesontwerp: Dr.E-Design

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!