Het laatste nieuws!

- Marco van Kints maakt zomerplaat van ”klassieker”!

Entertainer Marco van Kints (1975) uit Leiden is een van de eerste artiesten die een microfoon vasthield in de sleutelstad. Regelmatig is hij te vinden in de cafés waar hij vaak optreed met zijn bijzondere stemgeluid. Na het horen van de producties van producer en tekstschrijver André Kooiman begon het bij Marco ook te kriebelen om een eigen single te gaan maken. De multi-producer uit Raamsdonksveer schreef voor hem lekker vlotte tekst op een oude klassieker van Freddie Fender en maakte er een compleet verbouwde zomersingle van. Het rustig startend nummer verandert al snel in een heerlijk vlot nummer met een lekker beat vol met gitaar en accordeon solo’s. De single “Is dan alles nu voorbij” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke zomerse single heeft Marco van Kints een heerlijke zomerse plaat gemaakt die het vast goed gaat doen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: F.Fender / Ned. bewerking: Andre J. Kooiman
Hoesontwerp: Dr.E-Design
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!