Het laatste nieuws!

- Stephan Janssen maakt nieuwe zomerse single; Voor geen goud

Voor Geen Goud’ is de nieuwe single van de op 20 februari 1995 in Breda geboren zanger Stephan Janssen. De liefde voor de muziek van André Hazes stimuleerde Stephan om zelf ook te gaan zingen, en met succes! Niet alleen als solo artiest, maar ook maakte hij singles met het duo Dubbel Feest. Nu concentreert Stephan zich echter weer op zijn solo carrière, en met ‘Voor Geen Goud’ presenteert hij een uiterst zomerse en dansbare plaat met volop hitkansen.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: Casper Janssen

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!