Het laatste nieuws!

- De zomer die lacht voor Dave Govers!

Dave Govers (1994) uit het Brabantse Dorst timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg als dj, geluidsman en zanger. Na het uitbrengen van zijn solo single “Kom op dan gaan we lekker dansen” en de carnavalshits “Lekker drinken” en “Carnaval is het mooiste wat er is” met feestduo Dubbel Feest is het alleen nog maar drukker geworden! Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman, die zijn laatste 3 singles maakte, is hij tussendoor wederom de studio ingedoken. Deze keer voor een lekkere zomerknaller met de titel; “De zomer die lacht”. Spetterende live gespeelde trompetten en Spaanse gitaren op een lekkere trendy beat geven de plaat een heel aanstekelijke zomervibe. De tekst werd geschreven door André Kooiman die ook de productie voor zijn rekening nam.
Voor de videoclip heeft hij een prachtige clip gemaakt in een perfecte sfeer voor het nummer. De videoclip is geproduceerd door Vera van der Avoird. De single is vanaf Mei 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan ook te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met deze zomerhit kan de zomer nu al niet meer stuk voor Dave Govers en heeft hij wederom een single met veel hitpotentie te pakken! Het kan zomaar zijn dat iedereen binnenkort zingt; “De zomer die lacht”

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!