Het laatste nieuws!

- 4e single Robin van Herwijnen; De waarheid is hard

Zanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single. Na zijn grote succes met nummers als “Schud die billen” en “De tijd gaat zo snel” is hij opnieuw de studio ingegaan voor een nieuwe feestplaat. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die al zijn singles maakte, heeft hij een gloednieuwe feestplaat opgenomen met de titel; “De waarheid is hard”. Een lekkere beat met een hoog meezing-refrein en een vette accordeon geven deze nieuwe plaat een hele commerciële tint. Het nummer is geschreven door Andre Kooiman en geproduceert in zijn studio in Raamsdonksveer.
Naast zijn zang carrière is Robin van Herwijnen ook heel druk met zijn bedrijf RVH events. Op 22 Juni organiseert hij een grote Hollandse avond met top artiesten als John de Bever en Stef Ekkel waar hij natuurlijk zelf ook zijn singles zal zingen.
De single “De waarheid is hard” is vanaf eind April 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke meezinger heeft Robin van Herwijnen weer een geweldige single gemaakt die net als zijn voorgaande singles die bij velen zeker in de smaak zal vallen!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!