Het laatste nieuws!

- Edrie en de Rauwdouwers brengen eerste single uit!

Edrie Antonissen (1975) staat al een aantal jaren zeer verdienstelijk als feestzanger op de planken. De populaire zanger scoorde al heel wat kroegen hits en bracht onlangs zijn verrassende zomer single “Laat mij je voelen” uit. Naast zijn solo carrière is er nog een project waar hij al lange tijd mee bezig is. Samen met de live band “de Rauwdouwers” dook hij daarvoor de studio in van Dick Kemper om een onvervalst rock nummer op te nemen. Zelf omschrijft hij deze nieuwe combinatie: “Een stel rauwe botte brabo’s die lomp en onbehouwe dialectrock maken, mee een recht voor je bakkes show!” Hun eerste nummer is een scheurend rocknummer gebaseerd op een hit van ZZ Top met de titel “Volgas dur de blubber”. Deze alles onthullende titel geeft aan waar de band voor staat en zal door menig feesttent bezoeker zeker worden gewaardeerd.
De single “Volgas dur de blubber” is vanaf April 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien op Youtube. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze lekkere ruige rockplaat geven Edrie en de Rauwdouwers een heel dik visitekaartje af aan alle organisatoren van tent feesten, en laten ze horen dat Nederland een hele goede boeren live-act rijker is met een groot meezing gehalte en een sound die staat als een huis

Label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst: Edrie Antonissen
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!