Het laatste nieuws!

- Benno van Vugt maakt ludieke Kermis plaat!

Benno van Vugt is al jarenlang een vaste waarde in het Brabantse feest circuit. De Tilburgse feestartiest is inmiddels ook al aardig bekend geworden in heel Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit nieuwe eigen muziek in een echte Benno stijl. Inmiddels is hij alweer toe aan zijn 10e single en deze keer gaat hij op de kermis toer! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman maakte hij een ludieke feestknaller over de kermis met de titel; “Op de kermis is het altijd feest”.
Veel kermis geluiden en kreten, verpakt in een heel commercieel nummer met een lekkere vette kermis beat die meteen in je hoofd blijft hangen! De nieuwe single werd opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en is geschreven door André Kooiman. Als bonustrack van deze single heeft Benno een hillarisch pakket met jingles ingesproken die elke kermis exploitant en Dj zeker moet hebben! Veel humor en ontzettend commercieel gemaakt, net als de hillarische videoclip waarin Benno in verschillende kermis attracties helemaal los gaat!
De nieuwe singel “Op de kermis is het altijd feest” is vanaf maart 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Ook zal er weer een hillarische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders. Laat het kermis seizoen nu maar komen, want Benno van Vugt gaat zeker opvallen met deze ludieke, maar heel commerciële kermis feestknaller!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!