Het laatste nieuws!

- Nieuwe latin single voor John Paul Chacon heet GA

JohnPaul Chacon tegenwoordig woonachtig in Oosterhout bracht halverwege vorig jaar zijn eerste single uit getiteld; “Als ik met je dans”. Eind vorig jaar maakte hij met een prachtige Spaanstalige ballade “Historia de un amor” waarvan hij maar liefst 8000 cd’s verkocht in België en Spanje. Nu is het alweer tijd voor zijn 3e single die ook weer een heerlijke Latin vibe heeft!
Samen met de succesvolle allround producer André Kooiman, die alle singles van John Paul Chacon produceert, schreef en componeerde het duo samen een gloednieuw nummer getiteld; Ga. Een werkelijk prachtige nieuwe single met wederom veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaarwerk en vlammende percussie die van deze plaat een luister spektakel maken met een geweldige commerciële beat.
Wederom laat John Paul Chacon zijn hoge nivo als zanger horen en zijn latino roots gelden! De single is een opmaat naar zijn eigen groot Latin Vegas concert wat hij op 14 Juni 2019 geeft, met gastartiesten zoals o.a. George Baker, George Mc Crae en Belle Perez, onder begeleiding van showorkest Lou Roman

 

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman/John Paul Chacon
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!