Het laatste nieuws!

- Nieuwe Griekse single voor Louisia

Bijna een jaar geleden bracht Louisia een jubileum album uit getiteld; “Op weg naar het geluk”. Dit album werd vooral in België heel goed ontvangen bij de fans van het mooie levenslied. Ondertussen heeft de sympathieke Belgische schlagerkoningin niet stilgezeten en samen met producer/tekstschrijver André Kooiman gewerkt aan een gloednieuw project.
Het resultaat is de single “Akropolis tot snel” Zoals de titel verklapt heeft het een heerlijke Griekse sound met een prachtig ingespeelde bouzouki solo’s, waardoor je jezelf meteen waant in het zonnige zuiden van Europa. De tekst van het nummer werd opnieuw geschreven door André Kooiman waardoor het een heel commercieel tintje heeft gekregen.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziekbeweking: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!