Het laatste nieuws!

- Edrie maakt Hardstyle knaller met Dj A3 en Dj Gijs!

Edrie Antonissen heeft momenteel een carnavalskraker van jewelste te pakken met zijn feesthit; Frietboer! Sinds hij is gaan samenwerken met de Brabantse producer Andre Kooiman staat hij enorm goed “in de picture” met zijn laatste nieuwe singles!
Voor zijn allernieuwste project dook hij weer in de studio in Raamsdonksveer, waar hij samen met 2 bekende Party dj’s een heel bijzonder project heeft gemaakt. Samen met DJ A3 en DJ Gijs, bekend van veel tentfeesten waar ze draaien, heeft hij een heuse Hardstyle plaat opgenomen. De tekst van het nummer, een bewerking van het nummer Dirty Workz, werd geschreven door Edrie zelf en luisterd naar de titel; Vuilwaark (Materioalplaat). De ruige kreten in het nummer werden gedaan door Dj A3 en Dj Gijs en het nummer werd samen geproduceerd met Andre Kooiman, die voor deze plaat werkte met Hardstyle meester: “The Master”.
“Het is een spijkerharde hardstyle knaller geworden die het zeker goed doet bij de fans van een wreed muziekske” aldus een lachende Edrie. Dit is gewoon een project wat ik altijd al heb willen maken, dus geen paniek bij de fans! De andere muziek die de mensen kennen van mij blijven we gewoon maken natuurlijk!
Met dit nieuwe experiment laat Edrie weer een nieuw geluid van zichzelf horen, al zegt hij er duidelijk bij dat het een eenmalig uitstapje is naar een Hardstyle genre dat een heel ander publiek zal boeien dan hij normaal doet.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: cc/E.Antonissen
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!