Het laatste nieuws!

- Leroy Krielen kan het feesten aan met carnaval!

Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen zingt inmiddels al weer een aantal jaar. Met zijn gevarieerde repertoire met titels als; “Zij is te mooi voor mij”, “Feesten doe ik alleen met jou”, “Op een terrasje” en “Gezellig hier” heeft hij al veel successen geboekt in de cafe’s, op feestjes en op de radiozenders.

Met de carnavalsperiode weer voor de deur heeft hij voor zijn nieuwe single deze keer iets totaal anders gemaakt dan hij tot nu toe deed. De tekst van het liedje schreef hij samen met zijn vriendin Kari en voor de muziek werkte hij weer met producer André Kooiman die ook alle voorgaande singles van Leroy Krielen maakte. Het nummer is getiteld; “We kunnen het feesten aan” en heeft een lekkere vlotte beat met veel energie! “Het is iets heel anders dan ik tot nu toe heb gemaakt maar wat een lekkere plaat is het geworden zeg!” zegt Leroy enthousiast. Als extra bonus track heeft Leroy ook een fantastische hardstyle versie laten maken door ‘The Master’; een talentvolle producer in dit genre muziek die een spijkerharde, maar heel commerciële remix heeft gemaakt van het nummer.
De single is vanaf medio Januari 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een te gekke videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze nieuwe feestknaller heeft Leroy Krielen een geweldige meezinger gemaakt waarmee hij ongetwijfeld goed mee zal gaan draaien in het grote carnavalsgeweld van dit jaar!

 

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: Leroy Krielen/Kari de Lange/André Kooiman/ en anderen
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!