Het laatste nieuws!

- Prachtige Spaanstalige latin ballad voor John Paul Chacon

Voor de Nederlands/Spaanstalige zanger John Paul Chacon produceert Andre Kooiman Muziekprodukties een prachtige Spaanstalige Latin ballad. Het nummer getiteld “Historia de un amor” is met veel gevoel gezongen en prachtig geproduceerd met schitterend klinkende instrumenten zoals piano, strijkers en saxofoon. Een productie van AKMP die je zeker gehoord moet hebben om te horen hoe allround de studio producer uit Raamsdonksveer is, en tevens hoe hoog het niveau van zijn producties is!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: John Paul Chacon / André Kooiman

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!