Het laatste nieuws!

- Edrie maakt carnavalshit 2019 over Frietboer!

De markante zanger Edrie (Antonissen 1975) scoort al jaren goed met zijn boeren-rock en feest muziek in het Nederlandstalige café circuit. Afgelopen zomer liet hij een verrassend nieuwe sound horen met het nummer; “Laat mij je voelen” dat hij samen maakte met de bekende producer André Kooiman (o.a. Henk Bernard, Nelis Leeman, Double dj’s, e.v.a.). Met deze zomerplaat kreeg hij veel airplay op de radiozenders en ontving hij veel positieve reacties van de liefhebbers van het Nederlandse lied. Deze samenwerking beviel hem zo goed dat hij in de studio in Raamsdonksveer een nieuwe feestsingle heeft opgenomen voor de aankomende feestperiode. Het resultaat is een gloednieuwe plaat geschreven en gecomponeerd door Edrie en André samen, met een hoog meezing gehalte en een heerlijke feest-beat. De alleszeggende titel; “Frietboer” heeft een uiterst ludieke tekst en een refrein dat je na 1x horen al meezingt! “Een echte feestknaller die het zeker goed doet bij de fans van een goei feestje” aldus een enthousiaste Edrie.
De nieuwe feestsingle “Frietboer” van Edrie is vanaf medio December 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een te gekke videoclip van het nummer gemaakt die o.a. te zien zal zijn op Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe eigen feestsingel is Edrie helemaal klaar voor de aankomende carnavalsperiode waar hij zeker veelvuldig te horen zal zijn met deze aanstekelijke feestplaat!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman/Edrie Antonissen
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!