Het laatste nieuws!

- Paul de Laat trapt feestperiode af met een Bladje Bier !!

De Brabantse feest artiest Paul de Laat heeft stiekem al heel wat feesthits op zijn naam staan. Met catchy singles als; In de growshop, Siliconen bumpers en Troela oh troela heeft hij al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen! it jaar voegt hij er eer eentje aan toe met de alleszeggende titel “Bladje ier” Deze keer heeft hij de bekende Italiaanse hit Bella Ciao omgetoverd tot een opzwepende bier-eesthit met vlammende accordeon solos en een hoog mee-lal gehalte rondom deze kreet! Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman die alle feestknallers maakte van de goedlachse zanger uit Oosterhout. “Je waant je in een sfeer met feestende ridders die 1 voor 1 omvallen in een gevecht met de drank!” aldus de enthousiaste zanger.  Op een prachtige manier geschreven met een lekker opzwepend tempo, dat zeker gewaardeerd gaat worden door de eestnezen en arty djs De single is vanaf 11 november 2018 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de bijbehorende videoclip is vanaf dan te zien via Youtube. Met de single “Bladje ier” heet Pal de aat onie een antastische eestlaat afgeleverd met een kreet die niet zomaar uit je hoofd zal verdwijnen!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!