Het laatste nieuws!

- Tim Otten maakt debuut single bij AKMP

Tim Otten is de barman van Cafe de Brands in Tilburg en staat regelmatig mee te zingen van achter de bar. Eigenaren Jurgen Brands en Jurgen De Beer stond de stem van Tim wel aan en ze maakten een afspraak met producer André Kooiman, een topper als het gaat over het Nederlandstalige lied. ,,Kom over drie weken maar terug. Ik zorg wel dat ik iets heb liggen”, zei André na de kennismaking. Tim moet lachen als hij terugdenkt aan dat moment. ,,Drie weken laten stond ik inderdaad in de professionele studio van André Kooiman in Raamsdonksveer.” Tim kreeg de voor hem geschreven songtekst met de titel; “Wat een heerlijke dag” toegestuurd, ook las hij hem in de studio nog een aantal malen door en jawel, kort daarna was de opname klaar. ,,Ik was nooit eerder in een professionele geluidstudio geweest. Heel apart om jezelf terug te horen.” De single wordt in eigen beheer verspreid en is via YouTube te beluisteren.

Productie: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!