Het laatste nieuws!

- Johnny Verweij maakt prachtige nieuwe versie “Zigeuner tango”

De traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij, begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten met een mooie authentieke sound! De Brabantse accordeonist Johnny Verweij (1990) speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Na vorig jaar succesvol zijn debuutsingle “Marina” te hebben uitgebracht is hij steeds meer gaan optreden en wordt hij steeds bekender met zijn accordeon-act. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een variërend repertoire gemaakt van populaire nummers in een eigentijds jasje met een lekkere dikke en volle sound! Zijn nieuwe single is de traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij en begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten en een mooie authentieke sound. “Ik speel bij mijn optredens eigenlijk voor ieder wat wils, van dans- en luister nummers tot feest in de tent. Allemaal live gespeeld natuurlijk!” aldus de vrolijke accordeonist. Ook is van het nummer een schitterende videoclip gemaakt waarin de tango op een prachtige manier wordt vertolkt door dansers rondom de accordeonist. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube en zal op diverse tv zenders voorbij komen. De nieuwe singel met de titel;“Zigeuner tango” van Johnny Verweij is vanaf Sept 2018 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België!
Een mooie authentieke maar toch moderne tango waarmee Johnny Verweij wederom laat horen en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende en heel commerciële bühne-act!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziekbewerking: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!