Het laatste nieuws!

- Belgische superster Lindsay covert hit Andre Kooiman

De Belgische superster Lindsay heeft op haar album “Dichtbij” een nieuwe versie opgenomen van het nummer “Hou me nog een keertje vast (geniet van het leven).
Deze grote hit die is geschreven door Andre Kooiman was eerder al de grote doorbraak voor zanger Henk Bernard, die hiermee op de 10e plaats in de Mega Top 100 kwam en een Gouden plaat kreeg voor verkoop van 10.000 exemplaren. Het nummer is inmiddels ook een grote hit in België geworden, waar nu ook steeds meer grote Belgische artiesten erachter komen wie de tekstschrijver achter veel bekende Nederlandse hits is.

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!