Het laatste nieuws!

- Nieuwe smartlap voor Benno van Vugt !

De Tilburgse zanger Benno van Vugt is inmiddels een aardig bekende Brabander! In de 4 jaar dat hij als zanger actief is heeft hij samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman veel eigen nummers uitgebracht, waarmee hij behoorlijk bekend is geworden. Ook zijn jaarlijkse optredens als reporter van de Tilburgse kermis hebben hem een grote schare fans opgeleverd in de Tilburgse cult scene. Onlangs verscheen zijn laatste zomerhit “Daar is niks mis mee”, maar nu komt de zanger met iets heel speciaals.. Als eerbetoon aan de man van Benno’s nichtje heeft hij een prachtige ballade opgenomen met de titel; “Een goede vriend”. Een diepgaand nummer over een goede vriendschap die hij al jaren koestert, en nu opluistert met dit prachtig gearrangeerde nummer. “De reacties op het nummer zijn overweldigend en daarom heb ik er ook een videoclip bij gemaakt omdat het zo’n mooi sentimenteel nummer is”aldus Benno.

Zijn nieuwe singel “Een goede vriend”.” is vanaf medio Augustus verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip is wederom te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Een verrasssende keuze van Benno van Vugt die hiermee een heel andere kant van zichzelf laat horen als men tot nu toe gewend is geweest.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!