Het laatste nieuws!

- Nieuwe verzamelaar – Feest in de keet Volume 5

Op deze verzamelaar staan 20 gloednieuwe nummers van o.a. Edrie met zijn zomerse versie van “Laat mij je voelen”. De opzwepende zomerklanken van Mitch Kerstens met het nummer “Vida Loca”. De verrassend nieuwe single van Willem de Jong met “Lekker vrij”. Ook de heerlijke frisse zomerhit van Erik de Greef “Waar ben ik in verzeild geraakt” en nieuwe feestplaten van Leroy Krielen, Bas Hutten, Benno van Vugt, Christian Malan, Jesse Jansen en nog vele andere top singles! Een heel gevarieerd album met veel feest, dance, zomers uptempo en zelfs levenslied! De verzamelalbum “Feest in de keet vol.5” is vanaf nu verkrijgbaar in alle downloadportals en streamingportals en is uitgebracht op het label van AKMP.

Alle tracks zijn geschreven en geproduceert door Andre Kooiman Muziekprodukties.
Hoesontwerp: Dre-design (Andre Kooiman)

Luisteren naar deze produktie kan hieronder:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!