Het laatste nieuws!

- Jesse Jansen maakt nieuwe authentieke versie van “Adio Adio Adio”!

De Brabantse zanger Jesse Jansen uit Geertruidenberg is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziek. Na o.a; “Ik heb het altijd al geweten”, “Heidewitzka” en zijn eigen hitsingle met Bobby Prins “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” heeft hij nu een nieuwe single getiteld; “Adio adio adio”. De oudere liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen de titel meteen als het nummer van Corrie en de Rekels. Deze oude megahit is opnieuw gemaakt met de authentieke sound van een originele banjo, gespeeld door de gitarist die Corrie vroeger ook heeft begeleid, maar dan in de sound van nu. De productie was in handen van hitproducer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die er voor Jesse Jansen een prachtige authentieke productie van heeft gemaakt. “De reacties op de bühne zijn geweldig en binnen 10 seconden staat de vloer al vol als de mensen het banjo solo’tje horen waarmee de plaat begint” zegt de zanger enthousiast. Deze nieuwe versie van deze “evergreen” zou zo maar eens een dikke radiohit kunnen worden voor Jesse Jansen! De single is vanaf eind Juni 2018 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een prachtig gemaakte videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Met “Adio adio adio” heeft Jesse Jansen een echte vloervuller gemaakt die elke dj die wel eens een dansfeestje draait zeker moet hebben!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!