Het laatste nieuws!

- Leroy Krielen maakt nieuwe swingende zomerplaat

Leroy Krielen uit Zevenbergen heeft al een aardig repertoire opgebouwd in de paar jaar dat hij zingt. Met zijn singles; “Zij is te mooi voor mij”, “Feesten doe ik alleen met jou”, “Op een terrasje” en “Gezellig hier” heeft hij een rijk pallet met leuke verschillende singles gemaakt in verschillende stijlen. Met de zomer aanstaande heeft hij voor zijn nieuwe single een fantastische opvolger gevonden met de titel; Boem boem boem (slaat mijn hart voor jou). Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman die ook alle vorige singles van Leroy Krielen maakte. “Het is een super lekkere zomerse knaller met een hoog lambada gevoel waar je op moet dansen!” zegt Leroy enthousiast. De single is vanaf medio juni 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. De videoclip zal dan tevens te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze nieuwe zomerknaller heeft Leroy Krielen een geweldige swingende zomerplaat gemaakt waarmee hij veel liefhebbers deze zomer zal gaan bereiken!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: Dre-Design (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!