Het laatste nieuws!

- Hitproductie van AKMP wordt naamgever debuutalbum Nelis Leeman!

In November 2015 bracht Nelis Leeman (Dj Nelis) zijn eerste solo single getiteld ‘Wie denk jij wel wie ik ben’. De plaat die subliem geproduceert is door André Kooiman werd als eerste uitgebracht op André zijn eigen label AKMP, en groeide in korte tijd tot een landelijke megahit! Nu anno 2018 is het debuutalbum uit dat is vernoemd naar deze megahit. Natuurlijk met daarop prominent aanwezig deze fantastische single geproduceerd door AKMP in 2 verschillende versies.

Arrangement en produktie: André Kooiman
Promotie 1ste release: Plugplugging
Label 1ste release: AKMP (André Kooiman Muziekprodukties)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!