Het laatste nieuws!

- Nieuwe single Mitch Kerstens heet; Vida Loca.

In 2015 stapte Mitch Kersten voor het eerst binnen bij producer André Kerstens in Raamsdonksveer. Dat resulteerde in z’n debuutsingle ‘Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen’, gevolgd door nog een aantal leuke singles, waaronder het zeer succesvolle ‘Delicia’ waarmee hij in september 2017 diverse nationale hitlijsten besteeg. ‘Delicia’ heeft het ontzettend goed gedaan. Daardoor ben ik een beetje door gaan breien op dat melodietje. Samen met André Kooiman is vervolgens Vida Loca ontstaan. Het gaat over het te gekke leven wat we hebben. Je vindt een meisje helemaal te gek. Daar heb je alles voor over. Het is een uptempo nummer met een Spaans temperament, commercieel, gezellig met veel live instrumenten zoals gitaren, accordeon en trompetten’, meldt de zanger uit Etten-Leur.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en arrangement: André Kooiman

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!