Het laatste nieuws!

- Nieuwe zomer single voor Edrie heet; Laat mij je voelen

Edrie Antonissen geboren in het Brabantse Schijf is geen onbekende in het Nederlandstalige feestcircuit. De populaire zanger heeft al heel wat podium ervaring en scoorde al diverse kroegen hits met nummers als; de Vetspuit, Ursula, Bér aan mun klompen, e.v.a. Met de zomer in aantocht gooit hij het over een heel andere boeg dan men tot nu toe van hem gewend is. Geen rock of feest muziek, maar deze keer kiest hij voor een een totaal nieuwe zomer sound! Samen met de bekende producer André Kooiman dook hij de studio in Raamsdonksveer in, en maakte een Nederlandstalige versie van een grote hit van Luis Fonzi. Het resultaat is een verrassende en frisse zomerhit met een dikke beat en een lekkere zomerse sound. De Nederlandse tekst van het nummer werd geschreven door André Kooiman, die ook de produktie maakte voor Edrie. De single “Laat mij je voelen” is verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer in de maak die snel te zien zal zijn op o.a. Youtube en TV Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke nieuwe singel laat Edrie laat hij horen dat hij van vele markten thuis is, met een heel commerciële zomerplaat waarmee hij veel mensen zal bereiken!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en arrangement: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!