Het laatste nieuws!

- Nieuwe zomerse singel voor Zeeg van Seben!

Zeeg van Seben uit Dordrecht is geen onbekende in het Nederlandstalige circuit. De sympathieke zanger heeft al heel wat podium ervaring en staat bijna wekelijks op de bühne met een gevarieerd repertoire. Al weer twee jaar geleden bracht hij zijn laatste single uit met de titel “Waarom” die hij samen maakte met de bekende producer André Kooiman (bekend van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.). Deze lekkere gypsy versie van een oude hit van André Hazes leverde hem heel veel airplay en aandacht op. Eind 2017 nam Zeeg opnieuw contact met de creatieve producer uit Raamsdonksveer en vroeg hem om weer zijn nieuwe singel te produceren en schrijven. De oude songfestival hit “Hold me now” van Johnny Logan is deze keer omgetoverd tot een heerlijk zomerplaat met mooie gitaren en een frisse accordeon sound. De Nederlandse tekst werd geschreven door André Kooiman die ook de produktie deed voor Zeeg van Seben. De single “Hou me vast” is vanaf begin April 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. Met deze heerlijke nieuwe singel is Zeeg van Seben weer helemaal terug en laat hij horen van vele markten thuis te zijn met een heel mooi eigen geluid dat veel mensen zal bereiken!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Ned. tekst: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!