Het laatste nieuws!

- Nieuwe singel voor Erik Adams heet “Dat ben jij”!

Zanger Erik Adams uit Druten (1968) is de muziek met de paplepel in gegeven. Hij speelt piano en zingt, en naast zijn muzikale opleiding die hij deed in Utrecht heeft hij jarenlang in diverse bandjes gespeeld. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte Allround zanger. Hij schreef en maakte zelf al verschillende nummers en die hij uitbracht op zijn eigen label AMusicrecords. Geïnspireerd door verschillende produkties die hij hoorde van producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van hits van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) zocht hij begin 2018 contact met hem en vroeg hem een gloednieuwe single te maken. Deze keer gaf hij het creatieve proces helemaal uit handen en schreef en produceerde André Kooiman voor Erik een lekkere nieuwe feest plaat getiteld; “Dat ben jij”. De lekkere vette sound van het arrangement met mooie blazers en accordeon partijen geven meteen een gezellige sfeer aan het nummer. In combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams komt de productie optimaal tot zijn recht wat een dijk van een plaat oplevert. De single “Dat ben jij” is vanaf begin April 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via Erik Adams zijn eigen label AMusicrecords. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze nieuwe singel laat Erik Adams een nieuw geluid van zichzelf horen, wat een heel commerciële plaat heeft opgeleverd die staat als een huis!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!