Het laatste nieuws!

- Ray Co komt met authentieke feestplaat;“Bella bella Carmencita

Na 4 uiteenlopende singels in 2017 start de zanger Ray Co (red. Rene Koenegras) 2018 met maar liefst 2 nieuwe platen!
Zijn tweede nieuwe nummer dat tegelijk uitkomt is een regelrechte feestplaat en heet; “Bella bella Carmencita”. Het nummer is een bewerking van het nummer waarmee de Belgische superster Eddy Wally een grote hit scoorde in de 70’s. Het nummer is op een geweldig feestelijke manier opnieuw gearrangeerd door producer André Kooiman in de sound van nu, maar wel met de originele details.
“Het nummer deed ik vroeger al in mijn repertoire en deed het altijd goed bij jong en oud. Daarom heb ik hem nu opnieuw toegevoegd aan mijn optredens” zegt Ray Co. Beiden singles zijn vanaf Januari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook heeft Ray Co 2 prachtige videoclips bij deze nummers opgenomen die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!