Het laatste nieuws!

- Ray Co brengt 70’s dance achtige track uit! – Discotheka

De veelzijdige Rotterdamse theater eigenaar maakte al een divers pallet aan singles zoals; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Weer als een kind” en “Dans met mij de laatste tango”. Hieraan voegt hij begin dit jaar meteen 2 nieuwe singles toe in totaal uiteenlopende genres namelijk; dance en feest.
Zijn eerste nieuwe nummer is een heerlijk 70’s dance achtige track met de titel; “Discotheka”. De oude disco sound is een grote inspiratiebron voor de artiest Ray Co. Met dit in het achterhoofd vroeg hij producer André Kooiman een geheel nieuwe track te bedenken in een combinatie van de oude discobeat met de moderne dance sound. Het resultaat is een verbluffend strakke plaat geworden met een geweldige beat en veel verrassende elektronische 70’s elementen met als rode draad de kreet; “Discotheka”.
Beiden singles zijn vanaf Januari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook heeft Ray Co 2 prachtige videoclips bij deze nummers opgenomen die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman/Rene Koenegras
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!