Het laatste nieuws!

- Sjeik in den Olie veroverd nu ook Nederland met zijn feestact!

Wie is nu toch die Sjeik in den Olie?? Dat vragen veel mensen zich meteen al af na het horen van zijn feest single;“Ali Baba”.  Sjeik in den Olie is geboren in het Midden Oosten en verhuisde al snel naar het voor hem veel te koude Nederland. Hij is een mix van het beste uit het Oosten met oases, harems en kamelen, en de Brabantse gezelligheid van polonaise, kroegen en feestmuziek!  Deze unieke combinatie heeft hem op het idee gebracht dit te combineren in een gezellige feest-act met als resultaat zijn eerste single getiteld; Alibaba. Deze ludieke feestplaat kan zo maar eens de nieuwe carnavalskraker van 2018 worden zeggen de kenners over deze plaat van Sjeik in den Olie! In het grootste geheim is er gewerkt aan de single “Ali Baba” die vanaf eind December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals.
De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP.
Met zijn gigantische carnavalskraker “Ali Baba” veroverd Sjeik in de Olie nu ook de feest scene van Nederland en zingt straks iedereen op zijn Oosterse klanken mee!

 

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!