Het laatste nieuws!

- Paul de Laat zingt met carnaval; “Ik heb wallen tot aan mijn ballen”

Elk jaar is hij weer van de partij! Paul de Laat uit het Brabantse dorp Made heeft al heel wat succesvolle feestplaten gemaakt met ludieke titels als; Siliconen bumpers, In de Growshop, Hé waar gaat dat biertje heen, e.v.a. Ook dit jaar komt hij weer met een joekel van een carnavalskneiter getiteld; “Ik heb wallen tot aan mijn ballen”. De titel zegt alles! Een geweldig humoristische plaat met een deuntje dat niet meer uit je hoofd gaat zijn de ingrediënten van deze goed geproduceerde bende! De plaat is wederom geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman (hitschrijver voor o.a. Henk Bernard, Double Dj’s, Bobby Prins e.v.a) “ Helemaal geweldig… ik hoorde het ideetje en ik rolde zowat uit de bank van het lachen!” aldus Paul de Laat over zijn nieuwe singel. Met deze geweldige plaat kan hij zo maar eens de nieuwe carnavalskraker van 2018 scoren zeggen de echte kenners!
De single “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” is vanaf medio December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal er weer een fantastische animatie videoclip bij gemaakt worden die o.a. via Youtube te bekijken is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP.
Met “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” heeft Paul de Laat weer een top feestplaat gemaakt die zo maar eens de carnavalskraker van 2018 kan gaan worden!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!