Het laatste nieuws!

- Leroy Krielen vind het; “Gezellig hier”

Leroy Krielen (1985) uit Zevenbergen is inmiddels al weer toe aan zijn 4e single. Met zijn vorige singles “Zij is te mooi voor mij” en de feestplaten “Feesten doe ik alleen met jou” en “Op een terrasje” kreeg hij al veel airplay op o.a. de lokale radiostations in heel Nederland. Met de carnaval 2018 in het vizier komt hij nu met een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Gezellig hier”. Een op en top feestplaat met een groot meezing gehalte en een oergezellige accordeonsound! Het nummer is geschreven en geproduceerd door André Kooiman die ook alle vorige singles van Leroy Krielen maakte. “Het is een super lekkere meezinger geworden met veel ambiance erin!” zegt Leroy enthousiast. De single “Gezellig hier” is vanaf medio december 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. De videoclip zal dan tevens te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen weer een top feestplaat gemaakt die rond de aankomende feestperiode zeker voorbij zal gaan komen in de kroegen in Brabant!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!