Het laatste nieuws!

- Nieuwe singel Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen – “Schud die billen”

Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen zijn beiden afkomstig uit het Brabantse Waspik. De muziekvrienden delen samen de passie voor het zingen van Nederlandstalige muziek en besloten zo om hun krachten te bundelen en een nieuwe singel te maken. Samen gingen ze met dit idee naar de studio van producer en tekstschrijver André Kooiman (die al grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) die eerder dit jaar ook de debuut singel van Robin maakte. André schreef en produceerde voor deze jonge zangers een ontzettend hippe singel getiteld; “Schud die billen”. De nieuwe singel van het tweetal is gekenmerkt door een snelle merengue-achtige beat met een heel moderne vette sound. “Het is een super lekkere plaat geworden met veel snelheid en vte bundelen en een nieuwe singel te maken. Samen gingen ze met dit idee naar de studio van producer en tekstschrijver André Kooiman (die al grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) die eerder dit jaar ook de debuut singel van Robin maakte. André schreef en produceerde voor deze jonge zangers een ontzettend hippe singel getiteld; “Schud die billen”. De nieuwe singel van het tweetal is gekenmerkt door een snelle merengue-achtige beat met een heel moderne vette sound. “Het is een super lekkere plaat geworden met variatie die heel lekker is!” zegt het gelegenheidsduo enthousiast.
De single “Schud die billen” is vanaf eind november 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een flitsende videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastische hippe singel laten Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen alle liefhebbers van een feestje helemaal los gaan met hun kreet; “Schud die billen”.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Ned. tekst: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!