Het laatste nieuws!

- Nieuwe carnavalssingel voor Benno van Vugt

Benno scoort al jaren erg goed met zijn grote carnavalshits; “De look-alike van Willem Alexander”, “Ik zie pinguïns overal” en “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn”. In november 2017 komt hij met een nieuwe carnavalssingle en zijn allereerste album. De Tilburgse feestneus is inmiddels aardig bekend geworden in Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant.
Ook zijn videoclips zijn al 100.000 keren bekeken en zijn nummers worden veel gestreamd en gedownload. Ook dit jaar komt hij weer met een nieuwe carnavalskraker! De single is net als al zijn vorige platen geschreven en geproduceerd door André Kooiman en opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer. Samen maakten ze weer een gigantische feestknaller met de ludieke titel; “Ik doe alles op mijn sloffen”. Een catchy tekst, lekkere feest beat en gezellige accordeon solo’s maken deze plaat tot een echte meezinger! Inmiddels heeft de goedlachse zanger al een aardig repertoire van eigen nummers opgebouwd.
Als bonus voor zijn fans heeft hij naast zijn nieuwe single ook een compleet album gemaakt met daarop al zijn hits en een exclusieve zeemansmedley die nog nooit eerder is uitgekomen. Het album heeft de titel gekregen “Pinguïns, lipjes en nog veel meer!” en is voorlopig alleen als fysieke album verkrijgbaar in een heel gelimiteerde oplage! De presentatie van dit album is in december en de liefhebbers voor dit album kunnen zich melden bij Benno via zijn website of via zijn Facebook.
Zijn nieuwe single “Ik doe alles op mijn sloffen” is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als single cd te verkrijgen via Benno’s website en facebookpagina. De single zal wederom worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België. Ook zal er weer een hilarische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!