Het laatste nieuws!

- Nieuwe carnavalsknaller 2018 van Pet Raket en John Kanon heet; Bets!

Pet Raket en John Kanon scoorden al grote hits tijdens het carnavalsfeest met “Is dat je helm?”, “Zullen we nog een borreltje nemen”, “Nasibal” en de knaller “Tante Riet”. Het duo staat met de nieuwe singel BETS weer garant voor humoristische teksten, een vlotte beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die geniet van carnaval, feest of Apres-Ski Party!
De single is vanaf 11-11-2017 verkrijgbaar via alle grote download- en streaming portals op het label AKMP.  Ook zal zijn videoclip worden gelanceerd die o.a. te zien zal zijn op Youtube en diverse tv zenders.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!