Het laatste nieuws!

- Nieuwe singel Erik de Greef heet; Ciao amore

Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek bracht begin dit jaar zijn eerste singel uit met de titel; “Om bij jou te zijn”. De lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders. Nu, een half jaartje later is het tijd voor de opvolger van deze succes singel. Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman (hitmaker van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.) die voor hem een gloednieuwe singel schreef en produceerde. De nieuwe single met de titel; “Ciao amore” is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat. “Het nummer blijft meteen in je hoofd hangen” zegt Erik de Greef enthousiast.  De single wordt gepresenteert op vrijdag 25 oktober en is vanaf dan ook al verkrijgbaar via alle grote download- en streaming portals op het label AKMP.
Ook zal zijn videoclip worden gelanceerd die o.a. te zien zal zijn op Youtube en diverse tv zenders.
Een goede opvolger voor Erik de Greef die ongetwijfeld in de smaak zal gaan vallen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en muziek: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!