Het laatste nieuws!

- Ray Co brengt ode aan Eddy Wally met “Dans met mij de laatste tango”

De Rotterdamse zanger Ray Co (red. Rene Koenegras) is inmiddels alweer toe aan zijn 4e singel! Met zijn nummers; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Weer als een kind” laat de eigenaar van zijn eigen theaterbedrijf zijn grote veelzijdigheid in muziek zien. Voor zijn nieuwe singel vroeg hij aan producer/componist André Kooiman om een remake te maken van het nummer; “Dans met mij de laatste tango” in de versie van de Vlaamse zanger Eddy Wally.
Het resultaat is een fantastische nieuwe versie van de origineel duitstalige tango, die met een prachtige authentieke sound en met veel gevoel is gespeeld door André op accordeon. “Het is absoluut een ode aan Eddy Wally, met veel respect voor het origineel gemaakt in de sound van nu” zegt Ray Co zichtbaar trots op zijn nieuwe creatie.

De single is vanaf Augustus 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Met zijn nieuwe versie van “Dans met mij de laatste tango” levert Ray Co wederom een prachtige singel af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandse lied!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Arrangement en accordeon: André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Promotie: PLUGplugging

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!