Het laatste nieuws!

- Nieuwe singel van Ray Co – Jou herken ik met gesloten ogen

Ray Co (red. Rene Koenegras) maakte begin dit jaar zijn rentree als zanger van het Nederlandse lied met een gloednieuwe feestsingle getiteld; “Als de bel weer gaat”. Vrijwel meteen ging het balletje rollen en werd hij in het feestgedruis opgenomen in veel playlisten van verschillende radiozenders.
Met deze vliegende start pakt Ray Co nu meteen door en komt hij deze keer met een cover van een echt levenslied. Opnieuw werkte hij samen met producer André Kooiman en maakten ze een remake van de klassieker; Jou herken ik met gesloten ogen. Dit keer in een lekker versnelde accordeon versie waardoor het nummer een groot feestgehalte heeft gekregen, maar wel met de authentieke coupletten die het nummer in de juiste balans houden.
Met dit uptempo levenslied heeft Ray Co wederom een gezellige Rotterdamse draai gegeven aan een immens populaire plaat van vroeger, maar dit keer met zijn eigentijdse vette sound.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!